3.6.2024

K odchodu Mareka Zsigmunda

Mali sme veľký záujem pokračovať v spolupráci s Marekom Zsigmundom. Naším cieľom bolo udržať káder, s ktorým sme dosiahli víťazstvo v Slovnaft Cupe, pokiaľ možno pohromade. To sa týkalo aj Mareka Zsigmunda. Bol to náš domáci hráč, odchovanec, poslednú dobu kapitán, ktorého zdobilo nasadenie a bojovnosť, ktorými sa na ihrisku prezentoval.

Rokovania o podmienkach predĺženia jeho zmluvy u nás boli náročné a zdĺhavé. Diali sa počas prebiehajúcej a vrcholiacej sezóny. Vo výsledku nám však samotný Marek Zsigmund potvrdil, že u nás ostane a predĺži svoje pôsobenie. V tej chvíli sme nemali dôvod pochybovať, že svoje slovo aj dodrží. O to viac nás prekvapilo, keď sme sa za krátky čas dozvedeli, že končí a mieri do iného klubu, ako aj spôsob a obsah jeho vyjadrení k svojmu odchodu. Považujeme to za nekorektné a neférové konanie z jeho strany, ako aj zo strany jeho agenta, ktorý má na jeho kroky a rozhodnutia nepochybne výrazný vplyv. Môžeme sa len domnievať, čo alebo kto v skutočnosti stojí za jeho neočakávaným odchodom.

Už to ale nezmeníme a napriek všetkému Marekovi ďakujeme za jeho pôsobenie u nás a prajeme mu veľa úspechov na jeho ďalšom pôsobisku, či pôsobiskách v budúcnosti, ako aj správne rozhodnutia pri výbere ľudí, ktorí formujú a budú formovať jeho smerovanie a konanie.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK