2.8.2024

Pozývame vás na domáci zápas s Hajdukom Split

Vo štvrtok 8. augusta 2024 o 18:30 odohrá Ružomberok domáci súboj tretieho predkola Konferenčnej ligy s chorvátskym Hajdukom Split.

Pred stretnutím sa deti aj dospelí môžu tešiť na viaceré zábavné aktivity v spolupráci s naším generálnym partnerom Niké, ktoré budú situované na tribúne B, vrátane maľovania na tvár a rôznych súťaží prevažne vo futbalových zručnostiach.

Počas polčasovej prestávky sme pre vás pripravili súťaž o atraktívne ceny od našich partnerov Niké, Tauris a Mondi SCP. Taktiež si vo fanshopoch na obidvoch tribúnach budete môcť kúpiť pamätný šál z tohto súboja, dresy a množstvo ďalších klubových suvenírov.

Vstupné je 20 €, pre deti do dvanásť rokov, seniorov a aktívne fandiacich fanúšikov v sektore G na východnej tribúne je cena 12 €. Od piatku 2. 8. 2024 začne predaj vstupeniek pre verejnosť v sieti Ticketportal TU.

AKTUALIZOVANÉ 8. 8. 2024: Keďže na dnešnej vzájomnej porade došlo k zmene a náš súper Hajduk Split nevyužije vstupenky I. kategórie, ktoré si rezervoval, na východnej “A“ tribúne sa ešte uvoľnili posledné voľné miesta.

V prípade, ak ešte nemáte lístok na domáci súboj tretieho predkola Konferenčnej ligy s Hajdukom Split, navštívte tento link: https://www.ticketportal.sk/event/MFK-Ruzomberok-HNK-Hajduk-Split

Pokiaľ nedôjde k online vypredaniu týchto vstupeniek, bude ich možné kúpiť aj v pokladni pri vstupe na “A“ tribúnu pred zápasom.


UPOZORNENIE

Milí fanúšikovia,

teší nás váš záujem o blížiaci sa domáci súboj s Hajdukom Split a obrovský dopyt po vstupenkách. Žiaľ zaznamenali sme aj pokusy o podvodný predaj vstupeniek. Preto vás všetkých prosíme, aby ste v prípade záujmu o vstupenky naďalej sledovali link: https://www.ticketportal.sk/event/MFK-Ruzomberok-HNK-Hajduk-Split kde sa postupne môžu uvoľňovať lístky, ktorým vyprší rezervácia.

Zároveň vás prosíme aby ste na kúpu vstupeniek nevyužívali rôzne iné formy predaja napr. cez internetové bazáre. Vstupenky sú na meno pôvodného kupujúceho a keďže pri vstupe bude prebiehať kontrola občianskych preukazov, so vstupenkou kúpenou mimo oficiálneho predaja nebudete vpustení na štadión.

Pre viac informácií naďalej sledujte náš web a oficiálne profily na sociálnych sieťach!

Ďakujeme

ZDIEĽAJ ČLÁNOK