8.9.2024

Naši hráči hrali za SR “19“ a SR “18“

Slovenské futbalové reprezentácie do osemnásť a devätnásť rokov absolvovali v uplynulých dňoch viaceré merania síl a boli pri tom aj naši hráči.

Kategória SR “19“ odohrala v Dunajskej Strede dve prípravné stretnutia s Gruzínskom. Prvé sa skončilo remízou 2:2 a druhé výhrou futbalistov spod Tatier 2:1. Do úvodného súboja zasiahli Tomáš Husarčík a Lukáš Dvorský, pričom obidvaja prišli do hry v 63. minúte. Do druhého zápasu nastúpili všetci štyria naši hráči v základnej zostave. Peter Majerčík odohral plný počet minút, Lukáš Dvorský s Tomášom Husarčíkom hrali do 64. minúty a Samuel Pavlík schádzal z trávnika v 87. minúte. Viac informácií z prípravných duelov nájdete TU.

Slovenská „osemnástka“ sa zúčastnila na turnaji Ježek Cup v Česku, kde najskôr remizovala s Tureckom 1:1, následne prehrala s Walesom 2:3 a na záver remizovala s USA 1:1 a na turnaji obsadila konečnú piate miesto. Martin Bačík hral v prvom stretnutí do 62. minúty, do druhého zasiahol od 76. minúty a v treťom meraní síl hral do 60. minúty. Viac informácií o účinkovaní tímu SR “18“ si môžete prečítať TU.

Zdroj: futbalsfz.sk
Foto: Peter Tóth (SFZ)

ZDIEĽAJ ČLÁNOK