10.9.2024

Naši hráči boli pri výhrach SR “21“

Slovenská futbalová reprezentácia do dvadsaťjeden rokov odohrala v dňoch 5. a 10. septembra 2024 prípravné stretnutia s Maďarskom a Bieloruskom. Reprezentačného zrazu sa zúčastnili Martin Gomola, Alexander Selecký a Adam Tučný. V realizačnom tíme náš klub zastupoval lekár František Rigo.

Prvý duel v Maďarsku sa skončil výhrou futbalistov spod Tatier 2:1, keď za slovenský výber skórovali Artur Gajdoš a Timotej Jambor. Alexander Selecký odohral celý zápas.

Druhý súboj sa odohral na Cypre s Bieloruskom a mladí Slováci vyhrali 6:1, keď otvoril skóre Timotej Jambor, následne skóroval Branislav Spáčil, dvakrát rozvlnil sieť Roman Čerepkai a v závere sa zapísali do streleckej listiny aj Nino Marcelli s Arturom Gajdošom. Prvý polčas odohral Martin Gomola, ktorý prihral na gól Branislava Spáčila. Druhé dejstvo absolvoval na trávniku Adam Tučný a po jeho rohovom kope zaznamenal svoj druhý presný zásah Roman Čerepkai. V bráne tentokrát dostal priestor náš už bývalý brankár Tomáš Frühwald, ktorý chytil jeden z dvoch pokutových kopov súpera. Viac informácií zo stretnutí nájdete TU.

Zdroj: futbalsfz.sk
Foto: Jakub Homoľa (SFZ)

ZDIEĽAJ ČLÁNOK